نینتندو سوییچ جوی کان قرمز و آبی سری جدید

Switch Neon Blue and Neon Red Joy-Con

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

از ماه ها پیش از معرفی رسمی Nintendo Switch بازار شایعات در اطراف آن داغ بود و اسم رمز NX به نام کنسول جدید شرکت Nintendo دهان به دهان می چرخی، در این مدت این کمپانی ژاپنی از ارئه و درز هر گونه اطلاعاتی در مورد این کنسول خودداری می کرد. در نهایت در اکتبر سال 2016 این شرکت به طور رسمی تریلر دستگاه جدید خود به نام Nintendo Switch را منتشر کرد.

Nintendo در این تریلر Switch را یک دستگاه هیبریدی (دو کاربره) معرفی کرد. چون سوئیچ علاوه بر قابل حمل بودن قابلیت اتصال به تلویزیون را نیز دارد. اگر چه خود Nintendo این کنسول را یک دستگاه خانگی معرفی کرده کرده اما بسیاری از منتقدان و حتی طرفداران سوئیچ را یک کنسول خانگی نمی دانند در هر صورت سرانجام 5 ماه پس از معرفی اولیه در مارس 2017، Nintendo Switch به بازارهای جهانی عرضه شد.

نینتندو سوئیچ هفتمین کنسول از نسل کنسول های معرفی شده توسط Nintendo می باشد. بارزترین ویژگی سوئیچ نسبت به کنسول های قبل از خود جهش سخت افزاری آن است و در راس تمام آن ها پردازنده (CPU) این دستگاه است که از تکنولوژی Tegra درون آن استفاده می شود که در مقایسه با دستگاه قبل شرکت Nintendo یعنی Wii U که از تکنولوژی Pascal استفاده می کرد جهش بزرگی محسوب می شود. Tegra از پردازنده های ساخت شرکت Nvidia است که بیشتر در تلفن های هوشمند استفاده می شود.

سایز این دستگاه در طول 9.4 اینچ و در عرض 4 اینچ می باشد. سوئیچ دارای صفحه نمایش 6.2 اینچی می باشد که قابلیت چند لمسی دارد.CPU (پردازنده) و GPU (کارت گرافیک)  آن سفارشی و ساخت Nvidia است.

32 Gigabyte (32 گیگابیت) حافظه داخلی قابل ارتقاء تا 2T (2 ترابایت) را دارد. وصل شدن به اینترنت فقط از طریق Wireless امکان پذیر است. خروجی تصویر و صدا برای پخش فیلم از دیگر قابلیت های این کنسول می باشد.

Nintendo Switch دارای سه بخش اصلی است که عبارتند از:

کنسول سوئیچ (Switch)، جوی-کان (Joy-Con) و داک (Dock).

سوئیچ اصلی ترین بخش این کنسول می باشد که صفحه نمایش و پد لمسی را شامل می شود. Joy-Con که دسته ها یا کنترلر های سوئیچ می باشند و قابلیت جدا شدن از دستگاه را دارند، دو دسته که یکی طرف چپ کنسول و ذیگری سمت راست کنسول متصل می شود و با نام های جوی کان راست (Joy-Con R) و جوی-کان چپ (Joy-Con L) شناخته میشوند. سومین و آخرین قسمت از این دستگاه داک (Dock) نام دارد، داک قطعه ای است که سوئیچ را به تلویزیون متصل می کند و در این حالت می توان از سوئیچ به عنوان یک کنسول خانگی استفاده کرد.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فروشگاه پی اس پرشین میباشد